Gengas.se

Leasa bil på företaget

Hem > Leasa bil på företaget

Länkar

Skaffa solceller

Läs mer »

Fakta om elbilar

Läs mer »

Leasa bil på företaget – Så går det till

Hur går det till att leasa bil på företaget? Här hittar du information om olika typer av företagsleasing, operationell och finansiell leasing, samt vad som ingår och fördelar med att leasa bil. Du får också tips på några bra företag som erbjuder leasing av bilar för företag.

Leasa företagsbil online

Om du funderar på att leasa företagsbil letar du förstås efter företag som erbjuder den tjänsten. Här hittar du tips om några av Sveriges bästa företag inom företagsleasing av bilar.

Flexilease

Hos Flexilease kan ditt företag leasa företagsbil genom operationell leasing. Det innebär att företaget betalar en fast månadskostnad. Flexilease är att de är märkesoberoende, företaget kan med andra ord välja att leasa bilar från vilket bilmärke som helst. Flexilease har varit verksamma sedan 2005 och har under den tiden lyckats få långvariga kunder bland allt från småbolag till stora koncerner. Några fördelar med Flexilease är att de inte ställer några krav på kontantinsats och att avtalen inte löper längre än ett år.

Vad är företagsleasing?

Företagsleasing ger företag tillgång till bilar som de anställda kan använda utan att köpa in bilarna direkt. Fördelen med detta är bland annat att företaget inte behöver göra en lika stor investering som det skulle innebära att köpa bilarna kontant. Istället betalar företaget en månadsavgift. Ibland ingår också service och underhållskostnader i ett leasingavtal.

Leasing – olika typer

Vilka leasing-typer finns det? Här nedan beskriver vi olika typer av företagsleasing du kan dra nytta av. Närmare bestämt operationell samt finansiell leasing, vad de innebär för praktiska skillnader för ett företag.